Info

Algemeen

Op 22 juli 2017 gaan we hartstikke genieten van de muziek, entertainment en mooie mensen op landgoed Velder in Liempde (Boxtel). De poorten van LandaGucha festival zijn rond 13:00 uur open en sluiten rond de klok van 00:00 uur.

★ Locatie adres ★
Spoorpad
5298 LE Liempde / Boxtel

★ Navigatie adres ★
Hollands Diep
Liempde


Minimum Leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. Neem je ID-kaart mee, er wordt gecontroleerd op leeftijd.


 Tickets

De online voorverkoop stopt om 13:00 uur. Daarna is het nog mogelijk om tickets aan de deur te kopen!

Voor alle vragen rondom jouw LandaGucha tickets, kun je terecht bij ticketing@in-vista.nl.


Campingvrienden

Wil je een heel weekend genieten van LandaGucha Festival? Tuk dan op de camping. All you have to do is…nog even een campingticket te kopen voor maar €5,-.


Eten & Drinken

Op LandaGucha kun je van alles eten. Van een vette hap en een gezonde snack tot vegetarisch. Een hongerige maag kan ten alle tijden gevuld worden. Wil je door een allergie of medische noodzaak je eigen eten/drinken meenemen naar het festival stuur dan een mail met je medische verklaring naar info@landagucha.nl.


Cashless 2.0

Op LandaGucha Festival hebben we nu toch iets handigs! Geen gedoe meer met munten, want je kunt met de LandaGucha app betalen, met je telefoon dus! Download direct de app en check it out! Geen nadelen, alleen maar voordelen. Niet zomaar cashless, maar echt cashless 2.0…

Eerste voordeel is dat je niet meer in de rij hoeft te staan om munten te kopen. Je koopt ze met je telefoon en dit kan zelfs al voor je op het festival bent. Zorg dat jij voorbereid bent en de munten al op jouw account hebt staan. Gewoon via iDeal, dat kennen we natuurlijk allemaal. Na de betaling worden de gekochte munten toegevoegd aan jouw account en zijn ze zichtbaar in de app.

Voordeel nummero dos: Je kunt je bestelling al via je telefoon plaatsen voor je aan de beurt bent en hiermee dus ook heel makkelijk de drankjes van jouw vrienden erin zetten. Geen gedoe dus om al die drankjes van jouw maten te onthouden. Eenmaal aan de beurt, laat je jouw telefoon scannen bij de bar en voor je het weet staat jouw bestelling voor je neus. Wil je nog een zelfde rondje bestellen? Dan kun je jouw bestelling herhalen met 1 druk op de knop.

Niet voldoende saldo, of heb je helemaal geen zin om voor de hele groep te betalen, dan kunnen jouw maten jou munten overdragen via de app, onder het kopje ‘munten overdragen’.

Voordeel 4 is dat je natuurlijk zelf te allen tijde digitaal munten kunt bijkopen via de app en helemaal niet naar de kassa hoeft!

Refund

Na LandaGucha nog munten over? Helemaal geen probleem. Na het festival kun je direct een refund aanvragen via in-vista.nl/refund/ dit kost je een halve munt, dus drink lekker nog een paar biertjes.

Nu je weet hoe fantastisch makkelijk dit werkt, download de LandaGucha app in Google Play of in de App store en geniet cashless van LandaGucha!

PS: Stopt jouw batterij er halverwege de dag mee, bij het Invista infopunt kun je powerbanks huren en laat jij jouw telefoon helemaal thuis, kun je voor een half muntje een cashless bandje kopen.


Foto’s & Video’s

Tijdens het festival en op de camping worden er door diverse partijen foto’s en video’s gemaakt, door je daar te begeven in het feestgedruis geef je toestemming dat LandaGucha het beeldmateriaal mag gebruiken en stem je in met de voorwaarden.

Met je eigen digitale camera mag je zelf foto’s maken en we juichen dat ook zeker toe. Upload je leukste momenten met #LandaGucha.


Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.


Toegankelijkheid

Het festival vindt plaats op een buitenterrein. Hierdoor zijn niet alle plekken even toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn onze medewerkers super behulpzaam. Voor assistentie kun je terecht bij de infobalie.

Er zijn geen speciale invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Als de afstand tussen het parkeerterrein en de ingang te groot is, vraag dan assistentie aan de verkeersregelaars.

Op het terrein zijn invalidentoiletten aanwezig bij de EHBO posten.


Zero Tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst door middel van visitatie en tijdens het festival.


 Zijn er ook kluisjes?

Oh jazeker, er zijn ook kluisjes! Te vinden op het festivalterrein net na de entree! Verzorgd door Eventsafe.


Topidee?

Wij staan altijd open voor leuke creatieve ideeën en/of ludiek entertainment om het festival nog leuker te maken. Houd je vooral niet in en stuur jouw gekke of magistrale ideeën naar: topidee@landgucha.com en wie weet kunnen we er iets mee of krijg je de kans om het uit te komen voeren.


Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen op de camping, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

Pijlers

Hierbij de 10 tips voor veilig feesten:

  • Using alcohol or other drugs is never without risk
  • I love my ears
  • Think for yourself, care about others
  • Pace yourself: Eat, sleep, rave.
  • Don’t push your limits. Be responsible
  • Be prepared for any type of weather
  • Take your time to chill
  • Always have safe sex
  • The First Aid Team is your friend.
  • Don’t drink, drug and drive. You are a big risk for yourself and others.

Meer info vind je op de website van Celebrate Safe.