Cashless betalen

Op LandaGucha Festival hebben we nu toch iets handigs! Geen gedoe meer met munten, want je kunt met de LandaGucha app betalen, met je telefoon dus! Download direct de app en check it out! Geen nadelen, alleen maar voordelen. Niet zomaar cashless, maar echt cashless 2.0…

Eerste voordeel is dat je niet meer in de rij hoeft te staan om munten te kopen. Je koopt ze met je telefoon en dit kan zelfs al voor je op het festival bent. Zorg dat jij voorbereid bent en de munten al op jouw account hebt staan. Gewoon via iDeal, dat kennen we natuurlijk allemaal. Na de betaling worden de gekochte munten toegevoegd aan jouw account en zijn ze zichtbaar in de app.

Voordeel nummero dos: Je kunt je bestelling al in de telefoon plaatsen voor je aan de beurt bent en hiermee dus ook heel makkelijk de drankjes van jouw vrienden erin zetten. Geen gedoe dus om al die drankjes van jouw maten te onthouden. Eenmaal aan de beurt, laat je jouw telefoon scannen bij de bar en voor je het weet staat jouw bestelling voor je neus. Wil je nog een zelfde rondje bestellen? Dan kun je jouw bestelling herhalen met 1 druk op de knop.

Niet voldoende saldo, of heb je helemaal geen zin om voor de hele groep te betalen, dan kunnen jouw maten jou munten overdragen via de app, onder het kopje ‘munten overdragen’.

Voordeel 4 is dat je natuurlijk zelf te allen tijde digitaal munten kunt bijkopen via de app en helemaal niet naar de kassa hoeft!

Refund

Na LandaGucha nog munten over? Helemaal geen probleem. Na het festival kun je direct een refund aanvragen via in-vista.nl/refund/ dit kost je een halve munt, dus drink lekker nog een paar biertjes.

Nu je weet hoe fantastisch makkelijk dit werkt, download de LandaGucha app in Google Play of in de App store en geniet cashless van LandaGucha!

PS: Stopt jouw batterij er halverwege de dag mee, bij het Invista infopunt kun je powerbanks huren en laat jij jouw telefoon helemaal thuis, kun je een cashless bandje ophalen bij het Invista infopunt.